WinBooks Certified Dealer


Hoe wordt men "WinBooks Certified Dealer"?


In de eerste plaats moet men zijn software-uitgever kiezen. Dat klinkt misschien dom, maar het is een 

cruciale beslissing.
Men beslist namelijk niet gewoon over de aankoop en verkoop van cd’s, maar kiest een partner met wie men voor lange tijd gaat samenwerken.
 
Hij moet dus betrouwbare producten hebben, over een volledig gamma beschikken en tegenover zowel de dealer als de gebruikers een ernstig commercieel beleid voeren.
 
Met WinBooks ging het gelukkig om mannen en vrouwen die wij al een hele tijd kenden. Wij hadden immers al kennisgemaakt met het team van WinBooks in 1987, toen het in zijn Brusselse kantoren het Cubic-programma ontwikkelde.
 
Zodra men zijn keuze heeft gemaakt, begint men met het instuderen van de modules.
Daarvoor bestaat er geen geheim, net als voor fietsen: oefenen is de boodschap. Op die manier doet men
 90% van de kennis op. Die kennis wordt getest door middel van examens. De overige 10% verwerft men door ervaring.
 
Aangezien wij kantoren in Machelen hebben, is ons afzetgebied natuurlijk groot Brussel, samen met Vlaams en Waals Brabant.
Als WinBooks Certified Dealer voor Brussel zijn wij trouwens gekend bij onze klanten en onze partners.
 
Ik neem de moeite om Brussel te vermelden, want de klanten daar worden veel meer op de proef gesteld dan de andere, waardoor zij ook veeleisender zijn geworden.
Uiteindelijk profiteren al onze klanten van die hoge eisen, vermits wij onze klanten in Brussel even hard koesteren als onze Waalse of Vlaamse klanten.
 
Bij Trade and Training is de functie van WinBooks Certified Dealer een roeping. Dat is al 27 jaar lang het geval, en het is meteen ook uw garantie op de best mogelijke partner.