Onze partners


Trade & Training is Certified Dealer voor Accounting en LogisticsWinBooks®

WinBooks® is onze partner sinds jaren. Tussen 1987 en 2000, waren wij betrokken met de verkoop Cubic®. Pierre de Preter is de ontwerper van de 2 softwares et onze bedrijven zijn altijd op dezelfde golflengte gebleven. Wij nemen zelfs vershcillende keer per jaan deel aan brainstorming sessies over de toekomst van de verschillende WinBooks producten.


Gold Preferred Partner

HP

Moeten wij nog Hewlett Packard voorstellen ?
Servers : bijna 30% van de wereldmarkt, PC : ongeveer 25% wereldsmarktaandeel. Zonder te spreken van de printers, de scanners, enz… HP is een betrouwbare partner op lange termijn. Dankzij onze vormingen et aan onze ontmoetingsessies om oplossingen te bieden aan onze klanten, zijn onze relaties altijd verbeterd. Dat is zeker een voordeel voor de toekomst van uw informatika.


news1.jpg

Microsoft

Moeten wij nog Microsoft voorstellen ?
Zowel als exploitatiesysteem als in software, bijna iederen gebruikt de Microsoft software. Dankzij de regelmatige kontakten tussen onze technici die al de producten zeer goed kennen en de microsoft technici, zijn er alle dagen nieuwe oplossingen gevonden.


Isabel Installation Partner

Isabel

In de bankwereld, is Isabel een onmisbare tool om een betrouwbare werk te doen.
Dankzijn hun produkten (zowel voor de betalingen als voor de recuperatie van de CODA), verdient u tijd in het beheer vau uw betalingen en het invoer van uw uittreksels. Volledig geïntegreerd aan WinBooks.

Als Isabel vooruitvloeit uit WinBooks, vooruitvloeit CodaBox uit isabel. Dankzij CadaBox, is al de behandeling van de CODA bestanden geautomatiseerd. De invoerkost is verdeeld door 10 en uw rentabiliteit verhoogt.

Trade & Training is lid van eTIC Zie on pagina "Speciaal eTIC"