Voorstelling


Van waar komen wij? Wie zijn wij? Waar gaan wij naartoe?

Een onderneming is eerst en vooral een passie … Die passie ontstaat in 1987.
Eigenlijk op 31 december 1986.

Henri Elias, analist-programmeur en oprichter van de onderneming, krijgt de kans om met de firma Schneider samen te werken als installateur en opleider voor de boekhoudsoftware die Schneider verspreidt.
Enkele maanden later wordt het echte startsein gegeven met het programma Cubic©. Het heeft onmiddellijk succes en in 1992 wordt Trade and Training zelfs verdeler van het jaar.

Het team groeit gestaag. Naast de expertise op het vlak van boekhoud- en beheersoftware komen ook de installatie en het onderhoud van netwerken. Eerst Noveli©, vervolgens Windows©.

Begin de jaren 2000 maken wij een beslissende wending en wordt Cubic© opgevolgd door WinBooks©.
Een nieuw avontuur en een nieuw succes, aangezien de groep Trade and Training een van de belangrijkste verdelers van Belgiƫ is.


Door in 2005 toe te treden tot de groep BIASS, beschikken wij over nog meer middelen dankzij nauwere contacten van betere kwaliteit met de tenoren van de IT-markt, zoals HP©, Cisco©, Microsoft© en andere groten op het vlak van netwerken en cloud computing.


Maar Trade and Training is in de eerste plaats een team; er wordt gelachen, er zijn momenten van vreugde, er zijn woordenwisselingen, er wordt nagedacht, er zijn momenten van concentratie, er zijn problemen die opgelost moeten worden en dat altijd met de passie die ons terugbrengt bij onze slagzin: Informatica? Niet uw probleem, onze oplossing!
 


 


 


Onze activiteiten zijn momenteel verdeeld tussen Belgiƫ en de provincie Katanga in de Democratische Republiek Congo.
 
 
De aflossing is verzekerd


Marianne Marcelis. Na het behalen van haar diploma aan de Ecole de Commerce Solvay begint zij haar loopbaan bij een Belgische grootbank. In 2009 verlaat zij de bankwereld om zich te richten tot kmo’s en versterkt zij ons team aan het hoofd van de onderneming. Momenteel is zij als vennote een van de pijlers van de groep.