WinBooks Accounting, het boekhoudkundige, flexibele en intuïtieve antwoord op uw behoeften


Doet de klassieke boekhouding u denken aan eentonigheid en verveling? Met WinBooks Accounting schakelt u in alle gebruikersvriendelijkheid over van grijs naar kleur, van atonie naar dynamisme, van apathie naar enthousiasme.

U zei flexibel?

Elk ingevoerd gegeven wordt onmiddellijk getoond in de rekeningen. U kunt uw dagboeken, historieken, balansen of gelijk welk ander document meteen afdrukken.
Een rekenfout? Ga terug naar de boeking, corrigeer en alles is vergeten.

Productiviteit

U hebt wel andere dingen te doen dan louter en alleen boekhouddocumenten in te voeren. WinBooks heeft daaraan gedacht. De functietoetsen, de automatiseringen, de shortcuts, alles is ontwikkeld om de verwerking te versnellen, zodat u uw tijd kunt besteden aan belangrijke taken.


Afdrukken? Keuze te over!

Of het nu gaat om een verplichte wettelijke lijst of een beheerlijst, WinBooks biedt ze u aan op scherm, op papier en in pdf, klaar om te versturen via e-mail. Wie meer ervaring heeft, kan ook exporteren naar Excel.


Betalen graag!

Of het nu via het aanmaningenbeheer met historiek is of door middel van actuele balansen met een detail van de verschuldigde bedragen en naam en telefoonnummer van de klant, u beschikt over alle middelen om slechte betalers op te sporen.


En … waar staan wij?

Een veelgestelde vraag van zaakvoerders. Nog voor u ze volledig hebt kunnen stellen, verschaft WinBooks u boordtabellen, grafieken en tot op de dag instelbare rapporten dankzij de codering in real time.

Automatisch beheer

Taken zoals permanente automatische heropeningen of heropeningen via de bibliotheek, het beheer van de gedeeltelijk aftrekbare btw of de automatische afstemming, terugboekingen van diverse verrichtingen of een balansherindeling worden alle automatisch beheerd door WinBooks.

Niets wordt aan het toeval overgelaten, zeker niet de veiligheid

WinBooks garandeert totale veiligheid door de gegevens te coderen, de gebruikersrechten te beheren, integriteitscontroles tijdens de codering, periodieke valideringen en afsluitingen, controletotalen of, last but not least, de naleving van de wettelijke normen.Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Liam op het nummer +32 (0)2 456 02 72 of met het contactformulier.