Een goede start...


Niet iedereen gebruikt zijn boekhouding of zijn commerciële beheerpakket op dezelfde manier.
Een interieurontwerper, een vervoerfirma, een groothandelaar in voeding en een trustmaatschappij hebben elk hun eigen behoeften.

Accounting en Logistics beheren deze bijzondere, maar ook andere veel complexere gevallen. Een expert moet daartoe zijn steentje bijdragen...

Parameterinstelling van de applicatie

De parameterinstelling van de applicatie, zowel de boekhouding als het commerciële beheer, vergt een grondige kennis van de software.
U kunt niet zo maar uw stukken beginnen te coderen als uw software nog niet geconfigureerd is. U trekt toch ook geen nieuwe broek aan als u de zomen ervan nog niet heeft ingekort?
Door de parameterinstelling van uw WinBooks over te laten aan onze specialisten, zult u er véél meer profijt van trekken.

Plug-ins

Wat betekent deze vreemd klinkende term precies?
Het gaat om een module op maat die uw Logistics uitbreidt met de nieuwe functionaliteiten die u nodig heeft.

Onze informatici, die al jaren vertrouwd zijn met deze ontwikkelingen, vormen zich eerst een totaalbeeld van uw behoeften inzake Logistics.
Vervolgens stellen zij de parameters van de software in. Ten slotte ontwikkelen zij desgevraagd de module(s) die u nodig heeft om van Logistics Uw Logistics te maken, zodat uw investering elke dag ten volle rendeert.
 

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Liam op het nummer +32 (0)2 456 02 72 of met het contactformulier.