Onderhoud


Wat is onze visie op onderhoud?
 

Onze visie op de klantenrelatie zit in onze slagzin:

Informatica? Niet uw probleem, onze oplossing!
 

Om prestaties te kunnen leveren die voldoen aan onze vereisten, gingen wij partnerships aan.
Door stap voor stap mee te gaan in de evolutie van de activiteiten van onze klanten, zaten wij altijd op één lijn met hun noden en konden wij er zelfs op anticiperen.

Dankzij dat beleid van uitwisseling en begeleiding wordt de strategie van onze klanten ondersteund en versterkt door het informaticasysteem dat zij aan ons uitbesteden.

Waarom kiezen onze klanten voor ons?
 

Vooral om drie redenen:

  • omdat ze door ons hun informaticasysteem toe te vertrouwen, de prestatie van hun IT verhogen
  • omdat ze door op ons te steunen, hun IT-kosten verminderen, doordat het vaste kosten worden
  • omdat ze zich zo volledig kunnen toeleggen op hun activiteit en alleen al daardoor hun omzet kunnen verhogen.Hoe gaan wij daarbij te werk?

Eerst en vooral door aan de toeleveringszijde de marktleiders te kiezen als partners-leveranciers.
Dankzij de grote namen in de sector kunnen wij gebruikmaken van hoogstaand en duurzaam materieel.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat we beschikbaar zijn, dat we luisteren naar de noden van de klant, dat we flexibel zijn, dat we proactief zijn, dat we kennis van zaken hebben, dat we kunnen steunen op de ervaring die onze knowhow aanvult, dat we concurrerend zijn, dat we ons opstellen als belanghebbende en dat we ons engageren via de voorgestelde oplossingen.

De efficiëntie van ons team van ingenieurs en technici is gewaarborgd door hun multidisciplinaire aanpak, de interactie met de leveranciers en een permanente opleiding.

Na een audit van uw IT-infrastructuur behouden zij de essentie van uw bestaande infrastructuur en ontwikkelen zij aan de hand van hun kennis en ervaring het outsourcingaanbod dat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Dat aanbod noemen wij de Answer-overeenkomst.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Marijke op het nummer +32 (0)2 456 02 72 of met het contactformulier.