Urenpakket


Een van de grote zorgen van elke zaakvoerder of financieel verantwoordelijke is het onder controle houden van de kosten en het verkrijgen van de beste service tegen de beste prijs.
Het urenpakket vormt een antwoord daarop.

Een besparing op uw maat

Economies grĂ¢ce aux paquets d'heuresOndernemingen met interne informatici of die slechts enkele pc’s hebben, hebben niet noodzakelijk een Answer-overeenkomstnodig die voorziet in diensten die ze ofwel zelf verlenen, ofwel niet gebruiken.

Voor die gevallen werd het urenpakket bedacht.
In plaats van enkele uren hier en daar tegen het volle tarief te betalen, kunnen zij pakketten kopen van 25, 50 of 100 uren waardoor zij, zelfs zonder Answer-overeenkomst, een beroep kunnen doen op de Trade and Training-dienstverleners, maar ook voorkeurtarieven kunnen krijgen om zo behoorlijk wat geld uit te sparen.

Een overzichtelijke afrekening voor een gezond beheer

Une fois acquis votre paquet d’heures, vous l’utilisez quand et comme bon vous semble.
Eenmaal u uw urenpakket gekocht hebt, gebruikt u het waar en wanneer u wilt.
Onze ingenieur komt bij u langs of helpt vanop afstand naar gelang van de taken die u hem toevertrouwt, en zodra zijn werk af is, rekent hij de gepresteerde uren aan en deelt u het overblijvende saldo mee.

Wanneer er nog slechts vijf uren overblijven, stellen wij u een vernieuwing van uw urenpakket voor, zodat u niet zonder uren komt te zitten.

 

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Marijke op het nummer +32 (0)2 456 02 72 of met het contactformulier.