Trade and Training maakt uw dagelijkse beheer efficiënt  Expert in software voor bedrijfsbeheer  MEER INFO TRADE AND TRAINING
TRUSTS
STAGIAIRS
BOEKHOUDING
ONDERNEMINGEN
VZW/NGO
TRUSTS
STAGIAIRS
BOEKHOUDING
ONDERNEMINGEN
VZW/NGO

Oplossingen voor een succesvolle bedrijfsvoering

Trade and Training werd opgericht in 1987 met als doel een van uw bevoorrechte partners te worden. Wij hebben altijd geloofd dat ondernemers, bedrijfsleiders en hun teams het recht hebben om zo efficiënt mogelijk te werken.
Afstand nemen is hiervoor cruciaal. Maar vaak is er te weinig tijd om afstand te nemen en is het in een bedrijf al snel volle gas vooruit zonder op te kijken.

Dankzij onze unieke strategieën, speciaal ontwikkeld met onze klanten en partners, en een frisse kijk die jeugdigheid en ervaring combineert, slagen we erin u te ondersteunen om efficiënter aan de slag te gaan.

Ons bedrijf maakte sinds zijn oprichting al heel wat veranderingen door, altijd in positieve zin. Dat stelde ons in staat onze waarden te ontwikkelen en de relaties met onze partners te versterken.


Wat doen wij voor u?
  • We komen ter plaatse om de specifieke werking van uw bedrijf te analyseren.
  • We luisteren naar uw behoeften.
  • We begeleiden u in uw verschillende projecten.
  • We reiken u oplossingen op maat aan voor uw beheerproblemen.
  • We werken altijd proactief.
Al onze oplossingen (kunnen) worden gekoppeld aan opleidingen en hulp bij de configuratie.
We maken vooral het verschil door onze service.

Omdat we u niet willen achterlaten met technologie die u misschien niet beheerst, leren we u om onze software te gebruiken.

Zo krijgt u alle mogelijkheden onder de knie en kunt u er volledig zelfstandig mee aan de slag. Toch problemen? Dan helpen we u graag verder. Bovendien zorgen we voor het onderhoud van elk toestel of software die we hebben geïnstalleerd.

Bij Trade and Training hebt u één contactpersoon met wie u samen uw IT-strategie realiseert: van de analyse van uw behoeften en de installatie van tools, IT-apparatuur en software, opleiding in informaticabeveiliging tot het onderhoud. We staan u dagelijks bij, dé garantie voor een performant en productief bedrijf.


Win tijd en geef uw bedrijf een extra boost.

Wie zijn wij?

Ons veelzijdige team zet zijn knowhow in om u te helpen uw doelstellingen te realiseren. Bij Trade and Training koppelen we research aan vakkennis om uw strategie te herbekijken en uw bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. We zijn er trots op dat we u kunnen helpen bij het hertekenen en beter beheren van uw bedrijfsprocessen.

De relatie ‘Leverancier-Klant’ is volgens ons voorbijgestreefd. Wij zien in de toekomst meer heil in ‘partnerships’, want alleen zo bouw je duurzame relaties op. Onze partners met elkaar in contact brengen om synergieën te vinden, u in contact brengen met ons netwerk,… voor Trade and Trading is dat dé manier om dicht bij zijn klanten te staan.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze kantoren om uw klanten te ontvangen, in een aangepaste ruimte waar het aangenaam werken is, en waar u ook omringd bent door IT-professionals.


Bekijk ons volledige aanbod en schakel ons in.

Onze productpartners

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Klik om video te schakelen.

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.