BOEKHOUDING ONDERNEMINGEN

Dit deel is interessant voor u als:

 • U uw boekhouding intern wilt voeren.
 • U uw boekhouding nu al intern voert.
 • U gewoonweg informatie wenst.


Vertrouw in elk geval op ons om u te begeleiden.

Wist u dat eenvoudige aanpassingen soms volstaan om een hele structuur te laten evolueren? Enkel wie echt durft, slaagt er vandaag in om de constant veranderende markten bij te benen.

Om te zien wat we voor u kunnen doen, nemen we de tijd om u te ontmoeten, naar u te luisteren, een analyse te maken en te begrijpen hoe u en uw bedrijf werken.

Daarna bekijken we de mogelijke strategieën in uw geval, met behulp van krachtige tools en middelen.

Algemene boekhouding

 • Gedaan met Excel-bestanden als bijlage. Beheer het geheel, beheer alle activa van uw bedrijf in WinBooks. Zo kunt u de respons ten aanzien van uw klanten verhogen, bijvoorbeeld door hen regelmatig updates te geven. Een echte visualisatietool voor de verschillende fasen in de levensduur van uw activa (verwerving, afschrijving, herwaardering en realisatie), die automatisch conventionele afschrijvingsmethoden verwerkt op maand-, kwartaal- of jaarbasis.
 • Werkt u aan projecten of biedt u verschillende soorten producten en diensten aan? Met behulp van de boekhouding kunt u uw kosten en inkomsten uitsplitsen op basis van de kostprijsadministratie.
 • Met dit systeem verzamelt u statistieken over de handel tussen lidstaten van de Europese Unie. De codering van Intrastat-gegevens is mogelijk zodra facturen in de boekhouding worden geregistreerd of met toegang tot de officiële nomenclatuur. Het systeem genereert een voorstel van aangifte met de mogelijkheid om het vóór verzending nog te wijzigen.
 • Maken facturen in vreemde valuta u het leven moeilijker? Met deze module herwaardeert u makkelijk en automatisch alle boekingen in vreemde valuta die op een bepaalde datum zijn geopend. Het programma past in euro het saldo aan van rekeningen waaraan bewegingen in vreemde valuta zijn toegerekend, die op het moment van herwaardering niet worden verrekend en waarvoor de wisselkoersen zijn gewijzigd.
 • De databases aanvullen met de gegevens van alle derden wordt makkelijk. Het btw-nummer invoeren volstaat voor WinBooks om de nodige data terug te vinden via de informatie uit VIES.

Administratieve en financiële vereenvoudiging

 • Hoewel het handmatig coderen door de bank uw zorgen kan wegnemen, komen coderingsfouten toch nog al te vaak voor. Automatisering vereenvoudigt die taak, zodat u uw dossiers beter kunt bijhouden. Beschikt u over Isabel of Codabox, dan kunt u rekeningafschriften opvragen zonder WinBooks te verlaten.
 • Dit is hetzelfde principe als de CODA-bestanden, maar dan voor loonfiches. Codabox is een uitstekende oplossing om CODA-bestanden te ontvangen en dat gedeelte te automatiseren.
 • Deze module is veel krachtiger dan een gewone export vanuit Excel en geeft u toegang tot alle info van de databases in Excel. Automatiseer uw rapporten en actualiseer ze automatisch.
 • Is het betalen van uw leveranciersfacturen tijdrovend?Maak het u gemakkelijk door een betalingsvoorstel te genereren. Zo betaalt u uw leveranciers op basis van uw boekhouding. In één keer. Ontbrekende factuur? Moeten meerdere personen een factuur goedkeuren? De goedkeuringsmodule is gemaakt voor u.
 • Maak uw facturen rechtstreeks aan vanuit WinBooks om ze maar één keer te moeten invoeren. Zodra uw factuur klaar is, kunt u ze meteen via e-mail versturen of printen om in een envelop te stoppen. Gebruikt u momenteel een andere facturatiesoftware?
  Schakel ons in om uw situatie te analyseren en na te gaan of we de overdracht van de facturen naar de boekhouding kunnen optimaliseren.
 • Stuurt u uw klanten periodiek facturen? Dan is een abonnement zeker iets voor u.
  Dé geknipte oplossing voor schoonmaakbedrijven, verwarmingsinstallateurs, vastgoedmaatschappijen, enz.
 • Met de light- of full-versie behoort het klasseren, archiveren en beheren van papier in uw kantoor tot het verleden.
  Werk efficiënter dankzij een factuurherkenningssysteem.res.
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Klik om video te schakelen.

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.