BOEKHOUDING TRUSTS

Boekhouding

WinBooks blijft een referentie op het gebied van boekhoudsoftware in België.
Ontdek de versie voor trusts voor een onbeperkt aantal dossiers!

 • Gedaan met Excel-bestanden als bijlage. Beheer het geheel, beheer alle activa van uw bedrijf in WinBooks. Zo kunt u de respons ten aanzien van uw klanten verhogen, bijvoorbeeld door hen regelmatig updates te geven.
  Een echte visualisatietool voor de verschillende fasen in de levensduur van uw activa (verwerving, afschrijving, herwaardering en realisatie), die automatisch conventionele afschrijvingsmethoden verwerkt op maand-, kwartaal- of jaarbasis.
 • Hoewel het handmatig coderen door de bank uw zorgen kan wegnemen, komen coderingsfouten toch nog al te vaak voor. Automatisering vereenvoudigt die taak, zodat u uw dossiers beter kunt bijhouden. Beschikt u over Isabel of Codabox, dan kunt u rekeningafschriften opvragen zonder WinBooks te verlaten.
 • Deze module is veel krachtiger dan een gewone export vanuit Excel en geeft u toegang tot alle info van de databases in Excel. Automatiseer uw rapporten en actualiseer ze automatisch.
 • Met dit systeem verzamelt u statistieken over de handel tussen lidstaten van de Europese Unie. De codering van Intrastat-gegevens is mogelijk zodra facturen in de boekhouding worden geregistreerd of met toegang tot de officiële nomenclatuur. Het systeem genereert een voorstel van aangifte met de mogelijkheid om het vóór verzending nog te wijzigen.
 • Maken facturen in vreemde valuta u het leven moeilijker? Met deze module herwaardeert u makkelijk en automatisch alle boekingen in vreemde valuta die op een bepaalde datum zijn geopend. Het programma past in euro het saldo aan van rekeningen waaraan bewegingen in vreemde valuta zijn toegerekend, die op het moment van herwaardering niet worden verrekend en waarvoor de wisselkoersen zijn gewijzigd.
 • Dit is hetzelfde principe als de CODA-bestanden, maar dan voor loonfiches. Codabox is een uitstekende oplossing om CODA-bestanden te ontvangen en dat gedeelte te automatiseren.
 • Houdt u zich voor bepaalde klanten ook bezig met een doorgedreven analyse? Misschien beheert u zelfs een stuk van hun bedrijf? Via het analytische luik kunt u makkelijk uw verschillende posten uitsplitsen.
 • De databases aanvullen met de gegevens van alle derden wordt makkelijk. Het btw-nummer invoeren volstaat voor WinBooks om de nodige data terug te vinden via de informatie uit VIES.
 • Ideaal voor dossiers van slagers, bakkers, ijsventers, … De module voor forfaitaire boekhouding genereert automatisch de spreadsheets voor de beroepen die onder het forfaitaire btw-stelsel vallen.
 • Met de light- of full-versie behoort het klasseren, archiveren en beheren van papier in uw kantoor tot het verleden. Werk efficiënter dankzij een factuurherkenningssysteem.
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Klik om video te schakelen.

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.