BOEKHOUDING VZW/NGO

Boekhouding

WinBooks kon in België een nauwe relatie ontwikkelen met vzw’s door zijn prijs en gebruiksgemak.
Ontdek de versie voor vzw’s.

Hoe werkt het?

  • Dankzij WinBooks kunt u uw kosten en opbrengsten uitsplitsen op basis van analytische plannen.
  • Maken facturen in vreemde valuta u het leven moeilijker? Met deze module herwaardeert u makkelijk en automatisch alle boekingen in vreemde valuta die op een bepaalde datum zijn geopend. Het programma past in euro het saldo aan van rekeningen waaraan bewegingen in vreemde valuta zijn toegerekend, die op het moment van herwaardering niet worden verrekend en waarvoor de wisselkoersen zijn gewijzigd.
  • Hoewel het handmatig coderen door de bank uw zorgen kan wegnemen, komen coderingsfouten toch nog al te vaak voor. Automatisering vereenvoudigt die taak, zodat u uw dossiers beter kunt bijhouden. Beschikt u over Isabel of Codabox, dan kunt u rekeningafschriften opvragen zonder WinBooks te verlaten.
  • Is het betalen van uw leveranciersfacturen tijdrovend?Maak het u gemakkelijk door een betalingsvoorstel te genereren. Zo betaalt u uw leveranciers op basis van uw boekhouding. In één keer. Ontbrekende factuur? Moeten meerdere personen een factuur goedkeuren? De goedkeuringsmodule is gemaakt voor u.
  • Met de light- of full-versie behoort het klasseren, archiveren en beheren van papier in uw kantoor tot het verleden. Werk efficiënter dankzij een factuurherkenningssysteem.
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Klik om video te schakelen.

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.