DIGITALISERING

Digitalisering

Wanneer we een bezoek brengen aan een trust, zien we het aantal documenten, mappen en dozen met dossiers die van kelder tot zolder staan opgeslagen.

 • We begrijpen dat dit voor trusts een hele uitdaging is. Een van onze doelstellingen is u begeleiden bij de digitale transitie door uw processen om te vormen (nee, een factuur invoeren duurt niet langer dan een seconde … het volledige proces levert u echt tijdswinst op). Het programma stelt u een invoering voor die u moet valideren of corrigeren. Want tenslotte bent u toch de boekhouder, niet?
 • Niet erg! Deze oplossing bestaat ook in een ‘light’-versie, waarmee u een document aan een boeking kunt koppelen.
 • Weet u hoeveel klanten vinden dat hun boekhouder niet proactief genoeg is?
  WinBooks Connect is een echt collaboratief platform dat ten dienste staat van een trust, om de trust verbonden te houden met zijn klanten.
  Het belangrijkste aspect is het opvragen van boekhoudkundige documenten en de digitalisering van uw Permanente Dossiers.
  Er bestaan ook andere functionaliteiten waarmee u met uw klanten op een uniforme manier gegevens kunt uitwisselen.
  Het verzenden van rapporten, wettelijke documenten of staten wordt ook gecentraliseerd op WinBooks Connect.

  Hoe werkt het concreet?

  Een van de obstakels waar boekhouders op stoten, is het centraliseren van de documenten die klanten hen toesturen. Met WinBooks Connect als oplossing is het mogelijk om alle documenten samen te voegen op één plaats, op één platform dat toegankelijk is op pc, tablet of smartphone.
  De boekhouder vermijdt dat documenten her en der verspreid raken en kan makkelijk communiceren met zijn klanten. WinBooks Connect is een Win-Win-oplossing voor zowel boekhouder als klant!

 • Omdat uw klanten niet altijd geïnteresseerd zijn in boekhouding, maakt de rapportering volgens WinBooks het mogelijk, met een lay-out via een vloeiende en intuïtieve interface, om het imago van uw kantoor een boost te geven, en vooral om uw klanten hun cijfers te laten raadplegen en analyseren, hun budgetten op te stellen, enz. Bestaat de kans dat uw klant deze cijfers verkeerd interpreteert? Neem voldoende tijd om hun situatie toe te lichten en rechtstreeks in WinBooks View de balans op te maken.

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Klik om video te schakelen.

Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.